Welcome to Waikiki Dizisi İncelemesi! (Oyuncuları, Konusu Ve Yorum)

 Welcome to Waikiki, 2018 yapımı bir Güney Kore dizisidir. Dizinin konusu, üç genç adamın birlikte bir film çekme hayallerini gerçekleştirmek için “Waikiki” adında bir konuk evi işletmeye başlamalarıdır. Ancak, evde başlarına gelen trajikomik olaylar, işlerini zorlaştırır. Dizinin başrol oyuncuları arasında Kim Jung-hyun, Lee Yi Kyung ve Son Seung-won yer alıyor. IMDb puanı 8.3’türDizinin Türkçe ismi "Waikiki’ye Hoş Geldiniz"dir. Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Welcome to Waikiki Dizisi Oyuncuları

Welcome to Waikiki” Güney Kore yapımı bir televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Kim Jung-hyun, Lee Yi-kyung ve Son Seung-won yer almaktadırDizi, üç arkadaşın Itaewon’daki iflasın eşiğindeki Waikiki konuk evini işletmeleri ve bir gün kucağında gizemli bir bebek ile bekâr bir anne olan Han Yoo-ah’ın gelmesiyle yaşanan komik olayları konu almaktadır.

Dizinin tüm oyuncuları ise şunlardır:

  1. Kim Jung-Hyun - Kang Dong-Goo karakterini canlandırıyor.
  2. Kang Dong-Goo - Lee Yi-Kyung karakterini canlandırıyor.
  3. Son Seung-Won - Bong-Doo-Sik karakterini canlandırıyor.
  4. Lee Jun-Ki - Lee Jun-Ki karakterini canlandırıyor.
  5. Jung In-Sun - Yoon-A karakterini canlandırıyor.
  6. Go Won-Hee - Kang Seo-Jin karakterini canlandırıyor.
  7. Lee Joo-Woo - Min Soo-A karakterini canlandırıyor.

Welcome to Waikiki Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi, üç arkadaşın birlikte bir film çekme hayallerini gerçekleştirmek için “Waikiki” adında bir konuk evi işletmeye başlamalarını konu alır. Ancak, evde başlarına gelen trajikomik olaylar dizinin özeti diyebiliriz. Dizinin başrol oyuncuları arasında Kim Jung-hyun, Lee Yi-kyung ve Son Seung-won yer alıyor. Dizinin IMDb puanı 8.3’tür.

Welcome to Waikiki Dizisini Nereden İzleyebilirim?

Welcome to Waikiki dizisini izlemek için birkaç seçeneğiniz var. Dizinin yayınlandığı platformlar arasında Netflix yer alıyor.

Welcome to Waikiki Yorum

Welcome to Waikiki, Güney Kore yapımı bir romantik-komedi dizisidir. Dizi, otuzlu yaşlarının başındaki gençlerin pansiyon işletmesi yaparken başlarından geçen olayları konu alır. Dizinin oyuncu kadrosunda Jung In Sun, Kim Jung Hyun, Lee Yi Kyung, Son Seung Won ve Shin Hyun Soo gibi isimler yer alır. Dizi, 20 bölümden oluşur ve her bölümü ayrı bir konuyu ele alırken, devam niteliğindeki ikinci sezonu da mevcuttur. Dizi boyunca devam eden aşk hikayeleri olsa da aslında her bölümde farklı bir konu ele alınmıştır. Sit-com tadında, keyifli bir dizi izlemek isteyenler için idealdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Forecasting Love and Weather Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?